7 Kasım 2016 Pazartesi

TUTUKLAMALAR, Abdullah Çağrı ELGÜN

TUTUKLAMALAR

                                  Abdullah Çağrı ELGÜN

Bugün gelinen noktada, hükümet sonuna kadar haklı olup uygulamayı yönetmekte geç kalmıştır. Sadece geç kalmamış, bugüne kadar bu provakatörlerin PKK’ya ve Kürt halkına eylem ve silahlanma çağrılarını hiçbir şey yapmayarak bunca zaman seyretmiştir. Hatta Kandil’de yapılan Kürt Millet Vekillerinin kimlerin olacağına dair: “Bunu alın, şunları listeden çıkarın!...”  gibi belirlemeler yapan AKP’nin ta kendisidir. Bugün bu yaptığı yanlışları telafi edecek  maazeretlere sığınması mümkün değildir….
Tutuklamalar, Türk milleti için sevindirici ve ümit verici bir haberdir. Bu haber ile Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölerek, Kürt Devleti kurmak isteyen gaflet, dalâlet ve hatta ihanet içinde, hezeyanlar ve heyecanlarla, bir yığın devlet adamlarımızı ve halkımızı canice katleden bu terörist başlarına, gereken cezaların verileceğine olan inancımız ile şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağının dair ümidimiz, yeniden çiçek açmıştır. Kalplerimize su serpmiştir. Mutluyuz!.. 

HDP’nin bunca yaptığı ihanete, bunca provakasyonlara ve Kürt Devleti Kurmak arzu ve ihtiraslarına, yenilen Kürt halkının bir kısmı da Doğu bölgelerimizde mağduriyet yaşamaktan kendini kurtaramamıştır. Başından beri yanlış olduğu anlaşılan ve akıl mantık ve vicdan süzgecinden geçirilmeden yapılan bu eylemler, HDP’yi bugünkü duruma getirmiştir. Yalnız HDP ve yandaşlarına cesaret veren bizzat iktidardaki hükümetin: “Kürt Devleti Kurma”, “Başkanlık”, “Eyalet Sistemi”, “Çözüm Süreci”, “Akil İnsanlar Heyeti” “OLSO, HELSİNKİ, KANDİL, DOLMABAHÇE MUTABAKATLARI” dır.  Bugün Türkiye Cumhuriyeti Savcılarının ifadeye davat ettiği; fakat Türkiye Cumhuriyeti Savcılarına meydan okuyarak, Gitmeyeceğiz! Güçleri yetiyorsa gelip alsınlar!” diyen “Direnme Hakkı” ndan bahseden DEMİRTAŞ ve HAVARİSİNİN heveslenmelerine ve  cesaretlenmelerine ve hatta, Türkiye Cumhuriyeti Savcılarına Meydan okumaları, Kabadayılıklarına sebep olanlar da hiç şüphesiz on dört yıl boyunca, milleti tek başına yöneten AKP  siyasetidir.


Elhamdürillah bugün doğru yola girmiş durumdayız. Suriye’de Irak da gelişen olaylarda kesin kararlılık bizi başarıya götürecektir. Musul, Kerkük, Telefer, Erbil,…vb Irak’ın toprak bütünlüğü bizim kontrolümüzde mümkün olacaktır. Türkler buralara girip İngiltere, Amerika, Almanya ve Rusya’ya rağmen orada olacak ve oradan ASLA ve ASLA GERİYE DÖNÜŞ; ÇIKIŞ OLMAYACAKTIR… Yabancıların blöfü bizi korkutmamalıdır. Petrol de su da gaz da bizimdir. Tapusu bize aittir. Kontrol de bizdedir.

HDP’ye yapılan operasyon yerindedir. Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti’ne kafa tutamaz, diklenemez, dayılanamaz...  “Gitmeyeceğiz! Güçleri yetiyorsa gelip alsınlar!”, “Direnme Hakkı” ...ve benzerlerini hiç kimse diyemez. Burası Muz Cumhuriyeti değildir. Herkes haddini bilmelidir. PKK, FETO, AVRUPA, SURİYE bizi aldattı sığınmalarından vazgeçip, gerçek gündemi görüp, önce içte huzuru sağlamak, aynı zamanda da ülkeyi içeride olduğu gibi dışarıda da ilerletmeye devam edeceğiz; ve tapusu bizim olan Evladı Fatiha'nın topraklarından geriye dönüş, olmayacaktır…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Translate